Новий сайт - itdirector.com.ua Супремум ИТ-директор ИТ-форум ИТ-Олимпиада "IT-Universe"  
Публикации, новости, события

Вернуться в Календарь ИТ-событий


Дев'ята всеукраїнська науково-практична конференція «Нові інформаційні технології в освіті» 16.02.2016

Дев'ята всеукраїнська науково-практична конференція «Нові інформаційні технології в освіті»

11 лютого 2016 року в Києві відбулася науково-практична конференція, присвячена проблемам та перспективам використання інформаційних технологій у підготовці ефективних та потрібних для національної економіки кадрів, підвищення рівня викладання та здобуття професійних навиків майбутніми фахівцями ще в вищих навчальних закладах України.

Біля 300 представників з 120 навчальних закладів зібралися в актовій залі головного корпусу Київського національного університету ім. Т.Шевченка для обговорення ролі ІТ в освіті, впровадження професійних стандартів, співпраці ІТ-компаній з навчальними закладами, зокрема використання рішень "1С:Підприємство" у підготовці спеціалістів технічних та економічних спеціальностей.

Організували конференцію: компанія «Скайлайн Софтвер» спільно з Київським національним університетом ім. Т.Шевченка. Захід пройшов за підтримки Міністерства освіти на науки України.

Конференцію відкрив заступник Міністра освіти і науки Стріха С.М. Він привітав учасників робочої зустрічі та підкреслив важливість IT-сектору в формуванні потужності нашої держави: "ІТ-галузь в Україні є найбільш динамічною і саме з нею пов'язано велику кількість історій успіху, якими ми можемо пишатися". Максим Віталійович також звернув увагу на першочергові завдання, які стоять сьогодні перед освітянами: це поліпшення якості освіти в ІТ, вироблення нових стандартів використання інформаційних технологій та інновацій в освіті загалом; тісна взаємодія навчальних закладів з бізнес-середовищем.

З вітальним словом до учасників звернувся проректор з наукової роботи Київського університету  ім. Т. Шевченка Мартинюк В.С., який відмітив важливість проведення подібних заходів, направлених на зміцнення співпраці освітян та бізнесу, впровадження в навчальний процес сучасних інформаційних технологій.

 Ділову частину конференції розпочав директор «Скайлайн Софтвер» Мазур Вадим Броніславович, в своїй презентації він представив освітні ініціативи, які на сьогоднішній день уже реалізовані партнерами 1С:Франчайзі,  а також намітив нові напрямки співпраці з навчальними закладами, удосконаленню використання програм «1С:Підприємство» та сервісів 1С:ІТС Україна в учбовому процесі.

В ході конференції відбулася дискусія щодо запровадження професійних стандартів, в якій прийняли участь представники влади, викладачі-науковці, експерти.

Голова Ради з конкурентоспроможності ІКТ України Лисицький І.В. відмітив, що є підтримка з боку державницьких установ та певні напрацювання в розробці професійних стандартів для ІТ галузі, а саме на сьогоднішній день вже розроблено 5 ключових стандартів.

Сергій Марцинюк, методист-експерт "1С",  поділився напрацюваннями  в області професійних стандартів таких спеціальностей, як "спеціаліст з інформаційних систем" та "керівник проектів в області інформаційних технологій".

В ході конференції для учасників були проведені практичні майстер-класи. Майстер-клас з використання універсальних схем обліку у прикладних рішеннях "1С:Підприємство для України" провела методист рубрики ІТС "Методична підтримка "1С:Підприємства 8" Людмила Постнікова. Чималий інтерес у слухачів викликав практичний кейс Ірини Столярчук, керівника ЦСН "Проком", в якому вона продемонструвала, як за півгодини створити журнал обліку успішності студентів та аналітичний звіт.

Окрема секція була присвячена обміну практичним досвідом використання ІТ в навчальному процесі. Досвідом створення навчальної лабораторії "Центр компетенцій 1С" поділився Національний університет біоресурсів і природокористування України (м. Київ). Запорізьке вище професійне училище успішно використовує продукти "1С:Підприємства" при підготовці робітничих кадрів під керівництвом науково-методичного центру професійно-технічної освіти у Запорізькій області.

Завідувач кафедри менеджменту і бізнес-моделювання Державного університету телекомунікацій Тупкало В.М. поділився методикою виділення і опису бізнес-процесів для впровадження програмного комплексу.

Учасники конференції могли ознайомитися з методичними матеріалами, книгами по платформі і рішеннях «1С:Підприємство», і при бажанні, придбати їх на конференції. 

Для викладачів вищих і середніх навчальних закладів в рамках конференції було організовано безкоштовне тестування «1С:Професіонал» - 3 учасника успішно здали екзамен і отримали сертифікат «1С:Професіонал». 

Довідка:

Вже девятий  рік підряд в Києві проходить науково-практична конференція для викладачів, методистів, наукових співробітників, яка орієнтована на те, щоб дати можливість представникам освітніх закладів отримати інформацію про тенденції розвитку ІТ-індустрії, про нові рішення «1С:Підприємства 8».

Для навчальних закладів розроблений спеціальний продукт «1С:Підприємства» для використання в навчальному процесі вищих і середніх навчальних закладів України, для навчання викладачів пропонуються пільги, проводяться партнерами-франчайзі заходи для студентів – «Дні 1С:Кар’єри».

Фотографії:

photo11.jpgphoto12.jpg


Детальніше: http://www.1c.ru/ukraina/news/pressrelise.jsp?id=1736



ИТ-АКЦИИ (ВСЕ АКЦИИ)
Публикации, новости, события (ВСЕ Публикации, новости, события)
RSS

Новогодний CIO-Jazz: Change management - будущее создается сегодня. 13.12.2019 Новогодний CIO-Jazz: Change management - будущее создается сегодня.

13 декабря 2019 г в Киеве Состоялось итоговое ежегодное мероприятие года -  Новогодний CIO-Jazz, где у участники познакомились с опытом коллег, пообщались с компаниями, представляющими новые технологии, а также приняои участие в традиционной дискуссии в стиле IT-Jazz на тему Изменения VS Стабильность ( "Изменения невозможн (ы/а)  стабильность!" - где запятая? :) ). 

Конференц-часть CIO-Jazz состоялась в Бизнес-школе КРОК, а Новогодняя вечеринка, как всегда, в Бочке на Крещатике.

О Новогоднем CIO-Jazz - версия для мобильного



MBA IT-Jazz: "Как развивать ИТ: люди, процессы, проекты" 23.10.2019 MBA IT-Jazz: "Как развивать ИТ: люди, процессы, проекты"

  23 октября 2019 года г.Киев (10.00-17.30). срстоялся осенний MBA IT-Jazz - уникальное мероприятие, практическая конференция, направленная на повышение уровня владения управленческими навыками и способствующая росту личной и профессиональной эффективности ИТ-руководителя.

Ключевые темы MBA IT-Jazz:

    • Развитие ИТ-функции
    • Гибкие технологии управления ИТ-проектами.
    • Эффективное управление ИТ-командами.
    • Новинки рынка ИТ и опыт их использования.


Softprom by ERС совместно с NI AWR начинает сотрудничество с техническими ВУЗами Украины 30.09.2019 Softprom by ERС совместно с NI AWR начинает сотрудничество с техническими ВУЗами Украины

С 1 октября 2019 года стартует программа по обеспечению технических ВУЗов Украины новейшим программным обеспечением для разработки радиочастотных (РЧ) и сверхвысокочастотных (СВЧ) устройств NI AWR Design Environment.

Цель программы - обеспечить возможность использования студентами современных решений NI AWR, показать преимущества работы в легальном программном обеспечении.

ИТ-ПРОЕКТЫ (ВСЕ ПРОЕКТЫ)
RSS

Moyo выбрал Amazon Web Services для масштабирования e-commerce платформы 25.06.2019 Moyo выбрал Amazon Web Services для масштабирования e-commerce платформы

Компания Moyo - крупнейшая сеть магазинов электроники, бытовой техники и других потребительских товаров, совместно с Softprom by ERC - Advanced Consulting Partner в сети Amazon Web Services, объявили об успешной реализации ИТ-проекта на платформе AWS. Для стабилизации и увеличения доступности e-commerce платформы было выбрано решение на базе Amazon AWS как альтернатива предыдущему облачному провайдеру.

Для миграции выбрали услуги аренды виртуальных машин и база данных, как сервис. В качестве сопровождающих также подключены сервис Route 53 для управления и защиты DNS, облачное дисковое хранилище для бэкапов.

Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо функціонування офіційних веб-сайтів органів виконавчої влади 12.06.2019 Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо функціонування офіційних веб-сайтів органів виконавчої влади

12 червня Уряд ухвалив постанову Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо функціонування офіційних веб-сайтів органів виконавчої влади».

 

ИТ-ВИДЕО (ВСЕ ВИДЕО)
RSS

Интервью Андрея Гончаренко (CIO Аптека низких цен) каналу Perceptron. 23.11.2018 Интервью Андрея Гончаренко (CIO Аптека низких цен) каналу Perceptron.
Робот-помощник в обслуживании клиентов / Сложности построения самой большой аптечной сети / Проблема последней мили при подключении интернета / Большая логистика, где управление только на информационном уровне и многое другое...
Более подробно смотрите в интервью Андрея Гончаренко каналу Perceptron.

Интервью Романа Лучкова (CIO БаДМ) каналу Perceptron. 28.08.2018 Интервью Романа Лучкова (CIO БаДМ) каналу Perceptron.

Лучков Роман, CIO БаДМ: "У меня в карьере было немного компаний, и, несмотря на 20 страниц трудовой книжки, можно выделить три этапа построения карьеры: первая компания в которой я пробаботал 10 лет была телекоммуникационной (Оптима-телеком), вторая - сделала компетенции  (qivi.ru - объединенная система моментальных платежей), третья компания в котрой я сейчас работаю, компания БаДМ."

Более подробно смотрите в интервью каналу Perceptron

Интервью Бузмакова Владимира каналу Perceptron. 13.08.2018 Интервью Бузмакова Владимира каналу Perceptron.

Более 10 лет консалтинговой деятельности в области ИТ позволили Владимиру превратить практические примеры в теоретические кейсы как на выступлениях клуба ИТ директоров, так и на отдельную секцию в MBA “Информационный менеджмент”.

Бузмаков Владимир, Председатель Актива Сообщества ИТ-директоров Украины, директор по консалтингу и учредитель консалтинговой компании «Супремум», идеолог и руководитель программы MBA IT (MBA «Информационный менеджмент») в Бизнес-школе КРОК.

Интервью каналу Perceptron.


| карта сайта |
|
обратная связь |
|
подписка на новости |

MiroHost — крупнейший хостинг-провайдер Украины

Сообщество ИТ-директоров Украины

КК Супремум


© Супремум, 2006-2017 
Все права защищены.

Работает на «1С-Битрикс: Управление сайтом»

//