Новий сайт - itdirector.com.ua Супремум ИТ-директор ИТ-форум ИТ-Олимпиада "IT-Universe"  

Вернуться в календарь ИТ-событий


Фінальний етап відбору ІТ-проектів в перший в Україні некомерційний інкубатор 1991 Open Data Incubator.

6-7 лютого, Київ. У форматі хакатону пройде фінальний етап відбору ІТ-проектів в перший в Україні некомерційний інкубатор 1991 Open Data Incubator. Протягом двох діб понад 100 програмістів створюватимуть ІТ-сервіси для державного сектору, громадян та бізнесу, які функціонують на основі відкритих державних даних та великих масивах даних.

Стартапи 1991 спрямовані на вирішення проблем інфраструктури, сільського господарства та енергетики, а також створення систем електронних послуг для населення, аналітичних систем для міністерств і цифрових рішень для місцевих адміністрацій.

Мета інкубатора 1991 - підвищення ефективності ключових секторів української економіки та державного управління, розроблення антикорупційних аналітичних систем і розвиток проектів місцевого значення. 

Ідея інкубатора 1991 полягає в трансформації державних відкритих даних у ресурс для соціально корисних стартапів, результатом яких має стати підвищення якості життя громадян і ефективність взаємодії між різними членами суспільства, формальними і неформальними соціальними групами, державними органами тощо. Опис прикладів ІТ-проектів, які шукає інкубатор 1991 можна подивитися тут: http://1991.vc/project-examples/.

Проект 1991 Open Data Incubator реалізується за підтримки регіонального фонду прямих інвестицій Western NIS Enterprise Fund, компанії “Майкрософт Україна”, та технологічної громадської організації SocialBoost.

В результаті проведеного хакатону буде відібрано декілька ІТ-проектів, які базуються на відкритих даних, і які журі відбере для участі в першій інкубаційній програмі інкубатора 1991. Основу інкубаційної програми складають лекції, тет-а-тет менторські сесії та робота над продуктом.

Переможці отримають:
  • можливість працювати над своїм проектом в офісі А-класу в центрі Києва
  • прямий контакт з українськими державними структурами всіх рівнів
  • безплатну участь у двомісячнів інкубаційній програмі з технологічною підтримкою від Microsoft Bizspark
  • доступ до кращих менторів, донорів та інвесторів
  • шанс привернути увагу українських і зарубіжних ЗМІ до себе та своїх розробок.
Назви проектів-переможців та інші підсумки заходу буде підбито на прес-конференції, яка відбудеться 7 лютого о 17:45 в бізнес-центрі «Євразія» за адресою: м. Київ, вул. Жилянська, 75-Б. 

 
Проект також передбачає інші етапи: 
  • 13-14 лютого 2016 року відбудуться локальні конкурси-хакатони в Харкові, Львові та Одесі, переможці також візьмуть участь у інкубаційній програмі 1991;
  • 15 лютого - 31 березня 2016 року триватиме інкубаційна програма 1991;
  • 1 квітня 2016 року відбудеться презентація проектів для інвесторів та партнерів, під час якої буде прийняте рішення щодо подальшої долі стартапів.
Участь у прес-конференції зможуть взяти акредитовані представники ЗМІ.

За додатковою інформацією звертайтеся:
Юлія Гусєва, менеджер прес-центру, 097 943 7336, julia_june@ukr.net
Ніна Лахно, керівник прес-служби, 099 316 7997, ninokkluchik@gmail.com

Довідкова інформація
Socialboost (socialboost.com.ua) – це технологічна громадська організація, яка координує і стимулює діяльність понад 1000 IT-ентузіастів, IT-компаній та державних органів в Україні. Проводить хакатони на соціально-важливі теми, зокрема пов'язані з новітніми медіа, візуалізацією даних та відкритими державними даними. SocialBoost вже розробила державні ресурси data.gov.ua, ogp.gov.ua і десятки інтерактивних карт, сайтів для нішевих спільнот. SocialBoost виросла з серії хакатонів для ІТ-волонтерів на тему створення цифрових сервісів на основі державних даних. За 3 роки існування організації було проведено понад 10 національних хакатонів і ще більше регіональних заходів. У хакатонах SocialBoost взяли участь понад 1000 осіб, більше 800 ідей було подано на розгляд журі та понад 20 проектів отримали фінансування.

Інкубатор «1991 Open Data Incubator» (www.1991.vc) – некомерційний інкубатор, який допомагає незалежним ІТ-розробникам створити стартапи та сервіси та основі великих обсягів відкритих державних, які будуть корисні українським громадянам, компаніям і державним органам. Інкубатор ІТ-проектів на основі відкритих даних реалізується на гранти міжнародних донорів WNISEF та GIZ, за сприяння Кабінету Міністрів України, окремих міністерств і міжнародних організацій таких як Microsoft, Open Knowledge Foundation, Open Data Institute.

Western NIS Enterprise Fund – перший в Україні та Молдові регіональний фонд прямих інвестицій з капіталом у розмірі 150 мільйонів доларів США. Він має більш ніж 20-річний успішний досвід інвестування у підприємства малого та середнього бізнесу. WNISEF було профінансовано урядом США через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). Від часу заснування WNISEF інвестував понад 168 мільйонів доларів США у 118 компаній в Україні та Молдові. У березні 2015 року WNISEF запустив нову трирічну програму на загальну суму 30 мільйонів доларів США, яка фінансується за рахунок частини прибутків, отриманих від його інвестиційної діяльності.

Корпорація Microsoft - є визнаним світовим лідером у галузі розробки програмного забезпечення, а також у наданні послуг та рішень, які допомагають людям та компаніям повністю реалізувати свій потенціал. З 2003 року в Україні працює компанія «Майкрософт Україна», до завдань якої входить розвиток ринку програмного забезпечення, а також впровадження і локалізація новітніх технологій на території Україні.

Члени журі

Тімоті Дубел. Регіональний радник електронного уряду USAID в Україні, Білорусі та Молдові. Радник ключових державних секторів, громадянського суспільства і зацікавлених сторін в Україні та Молдові відносно використання інформаційних та комунікаційних технологій для спрощення доступу до інформації, забезпечення ефективних і дієвих державних послуг, забезпечення розвитку підприємств, а також підтримання інститутів громадянського суспільства.

Йорданка Томкова. Dr. Jordanka Tomkova є старшим радником та членом ради директорів правління у швейцарській фундації INNOVABRIDGE. В даний час в Україні є фундованим Швейцарією радником з е-врядуванняя та одним з виконавчих партнерів у програмі розвитку е-врядування задля посилення відповідальності та рівня залучення (EGAP).
Ірина Озимок. Менеджер програми місцевого економічного розвитку Western NIS Enterprise Fund.
Михайло Шмельов. Директор «Майкрософт Україна» з технологічного розвитку.
Денис Гурський. Голова правління громадської організації SocialBoost, радник Прем’єр-Міністра України з питань відкритих даних.

Розклад проведення конкурсу-хакатону 
6 лютого 7 лютого
09:00 - 10:00 Реєстрація. Ранкова кава. 09:00 - 10:00 Реєстрація. Ранкова кава.
10:00 - 10:30 Вступне слово. Прояснення правил. 10:00 - 13:30 Робота в групах
10:30 - 11.30 Презентація ідей. Пітчинг. 13.30 - 14:30 Обід
11.30 - 12.00 Формування команд 14:30 -16:00 Робота в групах
12:00 - 13:30 Робота в групах 16:00 - 17:00 Фінальні презентації
13.30 - 14:30 Обід 17:15 - 17:30 Вечеря (Судійска нарада)
14:30 - 18:00 Робота в групах 17:30 - 17:45 Нагородження переможців
18:00 - 19:00 Вечеря 17:45 - 18:30 Прес-конференція



ИТ-АКЦИИ (ВСЕ АКЦИИ)
Публикации, новости, события (ВСЕ Публикации, новости, события)
RSS

Новогодний CIO-Jazz: Change management - будущее создается сегодня. 13.12.2019 Новогодний CIO-Jazz: Change management - будущее создается сегодня.

13 декабря 2019 г в Киеве Состоялось итоговое ежегодное мероприятие года -  Новогодний CIO-Jazz, где у участники познакомились с опытом коллег, пообщались с компаниями, представляющими новые технологии, а также приняои участие в традиционной дискуссии в стиле IT-Jazz на тему Изменения VS Стабильность ( "Изменения невозможн (ы/а)  стабильность!" - где запятая? :) ). 

Конференц-часть CIO-Jazz состоялась в Бизнес-школе КРОК, а Новогодняя вечеринка, как всегда, в Бочке на Крещатике.

О Новогоднем CIO-Jazz - версия для мобильного



MBA IT-Jazz: "Как развивать ИТ: люди, процессы, проекты" 23.10.2019 MBA IT-Jazz: "Как развивать ИТ: люди, процессы, проекты"

  23 октября 2019 года г.Киев (10.00-17.30). срстоялся осенний MBA IT-Jazz - уникальное мероприятие, практическая конференция, направленная на повышение уровня владения управленческими навыками и способствующая росту личной и профессиональной эффективности ИТ-руководителя.

Ключевые темы MBA IT-Jazz:

    • Развитие ИТ-функции
    • Гибкие технологии управления ИТ-проектами.
    • Эффективное управление ИТ-командами.
    • Новинки рынка ИТ и опыт их использования.


Softprom by ERС совместно с NI AWR начинает сотрудничество с техническими ВУЗами Украины 30.09.2019 Softprom by ERС совместно с NI AWR начинает сотрудничество с техническими ВУЗами Украины

С 1 октября 2019 года стартует программа по обеспечению технических ВУЗов Украины новейшим программным обеспечением для разработки радиочастотных (РЧ) и сверхвысокочастотных (СВЧ) устройств NI AWR Design Environment.

Цель программы - обеспечить возможность использования студентами современных решений NI AWR, показать преимущества работы в легальном программном обеспечении.

ИТ-ПРОЕКТЫ (ВСЕ ПРОЕКТЫ)
RSS

Moyo выбрал Amazon Web Services для масштабирования e-commerce платформы 25.06.2019 Moyo выбрал Amazon Web Services для масштабирования e-commerce платформы

Компания Moyo - крупнейшая сеть магазинов электроники, бытовой техники и других потребительских товаров, совместно с Softprom by ERC - Advanced Consulting Partner в сети Amazon Web Services, объявили об успешной реализации ИТ-проекта на платформе AWS. Для стабилизации и увеличения доступности e-commerce платформы было выбрано решение на базе Amazon AWS как альтернатива предыдущему облачному провайдеру.

Для миграции выбрали услуги аренды виртуальных машин и база данных, как сервис. В качестве сопровождающих также подключены сервис Route 53 для управления и защиты DNS, облачное дисковое хранилище для бэкапов.

Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо функціонування офіційних веб-сайтів органів виконавчої влади 12.06.2019 Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо функціонування офіційних веб-сайтів органів виконавчої влади

12 червня Уряд ухвалив постанову Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо функціонування офіційних веб-сайтів органів виконавчої влади».

 

ИТ-ВИДЕО (ВСЕ ВИДЕО)
RSS

Интервью Андрея Гончаренко (CIO Аптека низких цен) каналу Perceptron. 23.11.2018 Интервью Андрея Гончаренко (CIO Аптека низких цен) каналу Perceptron.
Робот-помощник в обслуживании клиентов / Сложности построения самой большой аптечной сети / Проблема последней мили при подключении интернета / Большая логистика, где управление только на информационном уровне и многое другое...
Более подробно смотрите в интервью Андрея Гончаренко каналу Perceptron.

Интервью Романа Лучкова (CIO БаДМ) каналу Perceptron. 28.08.2018 Интервью Романа Лучкова (CIO БаДМ) каналу Perceptron.

Лучков Роман, CIO БаДМ: "У меня в карьере было немного компаний, и, несмотря на 20 страниц трудовой книжки, можно выделить три этапа построения карьеры: первая компания в которой я пробаботал 10 лет была телекоммуникационной (Оптима-телеком), вторая - сделала компетенции  (qivi.ru - объединенная система моментальных платежей), третья компания в котрой я сейчас работаю, компания БаДМ."

Более подробно смотрите в интервью каналу Perceptron

Интервью Бузмакова Владимира каналу Perceptron. 13.08.2018 Интервью Бузмакова Владимира каналу Perceptron.

Более 10 лет консалтинговой деятельности в области ИТ позволили Владимиру превратить практические примеры в теоретические кейсы как на выступлениях клуба ИТ директоров, так и на отдельную секцию в MBA “Информационный менеджмент”.

Бузмаков Владимир, Председатель Актива Сообщества ИТ-директоров Украины, директор по консалтингу и учредитель консалтинговой компании «Супремум», идеолог и руководитель программы MBA IT (MBA «Информационный менеджмент») в Бизнес-школе КРОК.

Интервью каналу Perceptron.


| карта сайта |
|
обратная связь |
|
подписка на новости |

MiroHost — крупнейший хостинг-провайдер Украины

Сообщество ИТ-директоров Украины

КК Супремум


© Супремум, 2006-2017 
Все права защищены.

Работает на «1С-Битрикс: Управление сайтом»

//